Inspired and the Sleep – While We’re Young

19 okt 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Max Greenhalgh, 20 år og fra San Diego, står bag soloprojektet Inspired and the Sleep, som dog er en trio til liveshows. I denne solbeskinnede strandby arbejder han som livredder om dagen og lider af søvnløshed om natten.

Søvnløsheden kommer af noget helt bestemt, er hans teori. Inden han går i seng, bliver han inspireret til at være en bedre version af sig selv næste dag.  Næste dag vågner han op og har mistet denne motivation og fortsætter, som han plejer. Dette mønster gentager sig nat efter nat.  Han mener, søvnløsheden skyldes et ubevidst forsøg på at fastholde denne inspiration. Der er denne omstændighed der lægger navn til Inspired and the Sleep, som trods en halvmelankolsk klang kan beskrives som relativt ubekymret solskins lo-fi pop.

På det endnu uudgivede album Teenager synger Max om hans teenagertids temaer som ungdom, forhold og de simple ting i livet. Alle sangteksterne er blevet til i hans vagter i livreddertårnet over sommeren, og det kan høres. Der er klart et twist af bølgebrus over den legesyge instrumentering og energiske vokal. Et optimistisk guitar riff, frække fløjter, raslende risbøsser og noget, der lyder som en skosål der bliver hamret mod en kældermur, vil tilsammen få dig til at glemme al efterårsgråhed.

Luk øjnene og drøm dig væk til en strandfest på Sandiegos strande.

Inspired and the Sleep – While We’re Young (Right click to download)

While We’re Young

 

Inspired and the Sleep | Bandcamp

Inspired and the Sleep | Facebook

Inspired and the Sleep | Soundcloud

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply