Ice Cream Cathedral (Here Today Sessions)

26 jun 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

ice cream cathedral Photo by Morten Kjær

Foto: Morten Kjær

Én af de bands jeg glæder mig mest til at opleve på Roskilde Festivals warm-up dage, er danske Ice Cream Cathedral, der har fået æren af at åbne Pavilion Junior, søndag den 30. juni, kl. 14.30.

Deres debutalbum The Drowsy King­dom, der udkom tidligere på året, gav jeg følgende ord med på vejen:

“Det er et album, der med det samme virker appellerende med sine stærke melodier, men samtidig udfordrer lytteren med sin lettere bizarre instrumentering med mystiske, David Lynch-agtige undertoner. Det er en lyd, der dog ikke er så nem at sætte i bås, for som sagt står kontrasterne i kø. Albummet rummer således både lys og mørke, håb og fortvivlelse, tyngde og lethed, storladenhed og minimalisme, og jeg kunne blive ved. Det er i høj grad albummets store styrke. Det, og så Anja T. Lahrmanns smukke vokal, der på albummet er mere i centrum og slet og ret er en nydelse at lytte til.”

De ord står jeg stadig ved! Fra samme indlæg kan du i øvrigt læse et fyldigt interview med bandet: http://www.musikmigblidt.dk/ice-cream-cathedral-interview-vind-koncertbilletter.html

Bandet gæstede fornylig danskbaserede Here Today Sessions, som siden august sidste år har budt på en masse spændende livesessions med gode danske og udenlandske kunstnere. Varm op til Ice Cream Cathedrals Roskildedebut med nogle uhyre hypnotiserende liveudgaver af Constantine, Let’s Collide Like Trains In The Underground og An Armful Of Rubies, optaget i analogstudiet Black Tornado i København. At Ice Cream Cathedrals tre medlemmer Anja Lahr­mann, Kri­stian Paul­sen og Anders Bach er dygtige musikere – også live, burde med disse videoer stå klokkeklart!

 

 

 

I sommerens løb kan Ice Cream Cathedral opleves her:

28. Juni: Gut Feelings #3, Park Teatret, Oslo.
30. Juni, 14:30: Pavilion Jr., Roskilde Festival.
20. Juli: Musik i Lejet, Tisvildeleje.
09. August: New Note Festival, Hillerød.
10. August: Musikdagen, Copenhagen Cable Park, København.
30. August: Walker Festival, Middelfart.
14. September: Lydhaven Festival, Aarhus.
27.-28. September: Newbees Festival, Aarhus.

 

Here Today Sessions | Homepage
Ice Cream Cat­hed­ral | Face­book
Ice Cream Cat­hed­ral | Soundcloud
Ice Cream Cat­hed­ral | Tum­blr
Ice Cream Cat­hed­ral | Bandcamp

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply