Hør Zaars nye hypnotiserende single!

1 nov 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »


Photo: Tina Stephansen
Artwork: Cecilie Maria Rasmussen

ZAAR er klar med sin nye single, der starter minimalistisk på en baggrund af små knitrende lyde, dybe synths og rytmiske krumspring og med masser af plads til Sara Flints vokal der både formår at være krystalklar og rumme et mørkere og mere forførende element. Langsomt kommer der flere og flere lag på produktionen, der gør stemningen gradvis mere mættet og atmosfærisk på en lidt ildevarslende måde.

Sangen bygger rent melodisk på repetition, hvilket virker stærkt dragende og hypnotisk på mig. Og så elsker jeg, at der er mange små detaljer som lytteren kan udforske i lydbilledet! Giv den et lyt her:

Om ZAAR:

ZAAR er et soloprojekt startet af Sara Flindt som har sine rødder i det aarhusianske vækstlag. Med et stort setup af synthesizere, sequencere, melodiske trommer og effektpedaler skaber hun med sit band en storslået og eksperimenterende lyd der kunne svare til et større orkester. Musikken er et kontrastfyldt lydunivers, der både vil provokere med pulserende og organiske beats og intense synthflader, men også rører en med smukke og sårbare øjeblikke.

Du kan se frem til hendes kommende debut EP Lost My Sense Of Humour, der bliver udgivet i begyndelsen af 2019.

Hvis man er I Island d. 8 november spiller ZAAR som del af det officielle program på dette års Iceland Airwaves.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply