Hilang Child – First Writings EP

2 jan 2014 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Hilang Child

Det er noget virkelig smukt og bevægende ved Hilang Childs EP First Writings, der lyder lidt som hvis Fleetfoxes ensomme lillebror skiftede guitaren ud med et luftigt klingende klaver. Det er perfekt i disse vintertider, hvad coveret også afslører i form af en kat, som ligger og varmer sig ved en bagende pejs. Bag musikken står en ung gut ved navn Ed Riman fra London.

Det er svært at tro, at EP’en første nummer Chaturanga er produktet af kun én mand. Bestående af suspensefyldt brug af klaver, elegant violin, brusende bækken, marchagtig brug af lilletromme samt Rimans smukke vokalharmonier, rammer tonerne øret som bølger, der bliver mere og mere majestætiske i deres form.

Hilang Child – Chaturanga 

 

At Rhossili er skåret helt ind til benet med kun Rimans melankolske og følelsesmættede vokal, smukt akkompagneret af klaver. Det hele er badet i rumklang, som befandt man sig i et kirkerum. Hvis man vitterligt hørte denne musik i kirken, ville øjnene uvilkårligt søge mod hvælvingens højtidelige udsmykninger, mens tankerne ville søge indad og finde nye dybder.

Hilang Child – At Rhossili

 

Giv hele EP’en et lyt:

  

 

Hilang Child | Soundcloud
Hilang Child | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply