Goodie Bag #9

30 sep 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Det har stået lidt stille på bloggen i forhold til Musik Mig Hårdt kategorien, men i dette indlæg retter jeg lidt op på det.

Vi lægger hårdt ud med et nummer, der netop er landet i min mail boks. Nummeret fra Phinz pumper taktfast derudaf med et catchy anthem lignende melodistykke og et beat, der får mig til at tænke på en lyd fra slut halvfemserne.

Phinz-One by Phinz

 

Vi kender nok alle til det fænomen, at procenterne i blodet kan få en til at føle sig uovervindelig og frygteløs ud i nattens eskapader. Her har du det charmerende Moongoose remix af The Gomb’s Superman, med den sigende frase: “I was Superman until I found I wasn’t sober”.

The Gomb – Superman (Mongoose remix) by Chi Recordings

 

Jeg var fornylig inde og se Nicolas Winding Refns Drive i biografen, hvor dette elektro house nummer med klare referencer til 80’er soundtracks gik lige i blodet på mig. Artisten er Kavinsky, som jeg ikke kendte i forvejen. Hvis man synes at kunne spore navne som Daft Punk, Justice og Sebastian i Kavinsky’s lyd, er dette ikke så mærkeligt. Guy-Manuel de Homem-Christo fra Daft Punk har produceret nummeret og Kavinsky har desuden haft en del at gøre med folk fra Ed Banger pladeselskabet, bl.a. turneret med Justice.

Nightcall (feat. Lovefoxxx) by Kavinsky

 

Phinz | The Gomb | Mongoose | Kavinsky

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply