Goodie Bag #8

23 apr 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

 

Det er efterhånden lang tid siden, jeg har skrevet om noget musik med en omgang god, tung bas. Det skal der laves om på nu i denne Goodie Bag bestående af nogle stykker af de musikstykker, der på det seneste har fået mit hoved til at nikke i takt, min krop til at danse og udløst “damn det lyder svedigt” folder i mit ansigt.

Vi starter hårdt ud (i ordets bogstaveligste forstand!). 16Bit har kreeret et vanvittigt beskidt remix af Noisias ondtlydende Machine Gun. Bered dig på at blive rykket rundt ved hårroden! Dubstep bliver ikke meget mere bad ass end dette!

Noisia – Machine Gun (16Bit Remix) (Right click to download)

Noisia – Machine Gun (16Bit Remix)

Rebecca Blacks Friday er mine ører ren tortur. Det er rent ud sagt en pissebelastende sang! Men pakket ind i Circuitboreds (jeg går ud fra at Anal Filth er et alias, da jeg fandt remixet på Circuitboreds Soundcloud side) Transformers lydende dubstep er det en helt anden snak. Ren øreorgasme…

Rebecca Black – Friday (Anal Filth Remix) (Right click to download)

Circuitbored- Rebecca Black – Friday (Anal Filth Remix)

Dette remix er et track fra fra et nyligt frigivet remix album af Daft Punks originale, episke Tron Legacy score. Det bygger langsomt og stemningsfyldt op med biplyde og den originale orkestrering i baggrunden. Så kommer droppet, og hvilket drop! Det lyder nærmest som en implosion af en slags, sindssygt fedt! Læg mærke til de 3 biblyde, der høres helt fremme i lydbilledet i passagen efter droppet. De panorerer fra højre til venstre i højtalerne. Fin lille detalje.

Daft punk – Adagio For Tron (Remixed By Teddybears) (TRON Legacy R3CONF1GUR3D, 2011) (Right click to download)

Adagio For Tron (Remixed By Teddybears)

Man bliver i godt humør af Datassettes remix af Röyksopps Happy Up Here. Dejligt sprudlende, groovy og lys i tonen.

Röyksopp – Happy Up Here (Datassette Remix) (Right click to download)

Happy-Up-Here-Datassette-Remix

Jeg har før postet et remix af dette nummer fra The xx, og dette Minnesota remix er af samme høje kvalitet. Lækker sprød, fed bassline.

The xx – Intro (Minnesota Remix) (Right click to download)

Intro (Minnesota Remix)

Breakages remix af Clare Maguire slæber sig af sted i en drævende tempo. Ind i mellem lyder det som om, det er ved at gå i stå. Bassen er tung som ind i helvede. Dubstep i sumper version.

Clare Maguire – Ain’t Nobody (Breakage Remix) (Right click to download)

Aint-Nobody-Breakage-Remix

 

Noisia | Breakage | Clare Maguire | The xx | 16Bit | Circuitbored | Datassette | Röyksopp | Minnesota | TRON Legacy R3CONF1GUR3D

Clare Maguire – Ain’t Nobody (Breakage Remix)
Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply