Goodie Bag #8

23 apr 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

 

Det er efter­hån­den lang tid siden, jeg har skre­vet om noget musik med en omgang god, tung bas. Det skal der laves om på nu i den­ne Goo­die Bag bestå­en­de af nog­le styk­ker af de musiks­tyk­ker, der på det sene­ste har fået mit hoved til at nik­ke i takt, min krop til at dan­se og udløst “damn det lyder sve­digt” fol­der i mit ansigt.

Vi star­ter hårdt ud (i ordets bog­sta­ve­lig­ste for­stand!). 16Bit har kre­e­ret et van­vit­tigt beskidt remix af Noi­si­as ondt­ly­den­de Machine Gun. Bered dig på at bli­ve ryk­ket rundt ved hår­ro­den! Dub­step bli­ver ikke meget mere bad ass end dette!

Noi­sia — Machine Gun (16Bit Remix) (Right cli­ck to download)

Noi­sia — Machine Gun (16Bit Remix)

Rebec­ca Bla­cks Fri­day er mine ører ren tor­tur. Det er rent ud sagt en pis­se­be­la­sten­de sang! Men pak­ket ind i Circu­it­bo­reds (jeg går ud fra at Anal Filth er et ali­as, da jeg fandt remixet på Circu­it­bo­reds Soundcloud side) Trans­for­mers lyden­de dub­step er det en helt anden snak. Ren øreorgasme…

Rebec­ca Bla­ck — Fri­day (Anal Filth Remix) (Right cli­ck to download)

Circu­it­bo­red- Rebec­ca Bla­ck — Fri­day (Anal Filth Remix) 

Det­te remix er et tra­ck fra fra et nyligt fri­gi­vet remix album af Daft Punks ori­gi­na­le, epi­ske Tron Lega­cy sco­re. Det byg­ger lang­somt og stem­nings­fyldt op med biply­de og den ori­gi­na­le orke­stre­ring i bag­grun­den. Så kom­mer drop­pet, og hvil­ket drop! Det lyder nær­mest som en implo­sion af en slags, sinds­sygt fedt! Læg mær­ke til de 3 bibly­de, der høres helt frem­me i lyd­bil­le­det i pas­sa­gen efter drop­pet. De pano­re­rer fra høj­re til ven­stre i højta­ler­ne. Fin lil­le detalje.

Daft punk — Adagio For Tron (Remixed By Ted­dy­bears) (TRON Lega­cy R3CONF1GUR3D, 2011) (Right cli­ck to download)

Adagio For Tron (Remixed By Teddybears)

Man bli­ver i godt humør af Data­s­set­tes remix af Röyks­op­ps Hap­py Up Here. Dej­ligt spr­ud­len­de, gro­ovy og lys i tonen.

Röyks­opp – Hap­py Up Here (Data­s­set­te Remix) (Right cli­ck to download)

Hap­py-Up-Here-Data­s­set­te-Remix

Jeg har før postet et remix af det­te num­mer fra The xx, og det­te Min­neso­ta remix er af sam­me høje kva­li­tet. Læk­ker sprød, fed bassline.

The xx — Intro (Min­neso­ta Remix) (Right cli­ck to download)

Intro (Min­neso­ta Remix)

Bre­a­ka­ges remix af Cla­re Magu­i­re slæ­ber sig af sted i en dræ­ven­de tem­po. Ind i mel­lem lyder det som om, det er ved at gå i stå. Bas­sen er tung som ind i hel­ve­de. Dub­step i sum­per version.

Cla­re Magu­i­re — Ain’t Nobo­dy (Bre­a­ka­ge Remix) (Right cli­ck to download)

Aint-Nobo­dy-Bre­a­ka­ge-Remix

 

Noi­sia | Bre­a­ka­ge | Cla­re Magu­i­re | The xx | 16Bit | Circu­it­bo­red | Data­s­set­te | Röyks­opp | Min­neso­ta | TRON Lega­cy R3CONF1GUR3D

Cla­re Magu­i­re — Ain’t Nobo­dy (Bre­a­ka­ge Remix)
Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!