Gæsteskribent på Musik Mig Blidt

7 jan 2013 by Stinus, No Comments »

Det er mig en fornøjelse at byde velkommen til en ny gæsteskribent her på Musik Mig Blidt, Stinus.

Stinus og jeg har nogenlunde samme musikpræferencer, der ofte men ikke udelukkende er i retning af det melankolske og drømmende. Derudover deler vi en passion for at formidle vores fascination af musikken ved med ord at forsøge at indkapsle musikken og dens effekt på os. Derfor tror jeg Stinus’ bidrag til bloggen vil passe fint til Musik Mig Blidts univers som du, kære læser, allerede kender det.

Som ene mand er det svært at nå at komme omkring alt det nye og gamle musik, der gemmer sig i krogene og fortjener at få et større publikum. I skrivende stund har jeg eksempelvis omkring 100 kladder til indlæg liggende, så også i den forbindelse er Stinus’ hjælp tiltrængt.

Tag godt imod ham! Nu vil jeg give ordet videre til Stinus.

————————————————————————————————————————————-

Jeg er ny gæsteblogger på Musik Mig Blidt, og jeg hedder Stinus. Jeg er en dreng på 18 år og går på Ørestad Gymnasium. Min interesse for musik startede tilbage i 4. klasse, hvor jeg lyttede meget til The Blues Brothers og Robbie Williams, men sidenhen er der sket meget med min musiksmag. Depeche Mode og U2 åbnede for alvor mine øjne for musik, og jeg begyndte at gå meget mere ind i musikkens væsen og så småt at gå til koncerter. Alt dette skete tilbage i 2009, og min interesse er bare steget og steget fra det tidspunkt af. Og med en hvis stolthed i stemmen, kan jeg sige, at jeg allerede som 18 årig har været til over 200 koncerter, 3 gange Roskilde, 2 gange Spot og 1 gang Smukfest, og mange flere musikalske oplevelser venter mig. Sideløbende med mit studie, skriver jeg for musikhjemmesiderne Undertoner og Diskant og har før skrevet for Geiger, så jeg vil selv sige, at jeg har godt med erfaring trods min relativt unge alder.

Min passion for musik er undelig stor og bundløs. Samtidig er min interesse for det at skrive ligeså evig stor, og de to ting kombinerer jeg, når jeg sætter mig ned og nedfælder ord. Jeg tilstræber at skrive på en ydmyg facon i øjenhøjde med læseren. Min intention er nemlig ikke at rakke noget ned, men snarere løfte det op, så alle kan se dets skønhed. Selvfølgelig er der tilfælde, hvor jeg som anmelder på Undertoner og Diskant bliver nødt til at forholde mig kritisk selvom jeg nødigt vil. Opgaven her på Musik Mig Blidt bliver heldigvis ikke anmelderpræget, men ren lyst- og interessestyret. Derfor vil man fra min side kunne læse om noget musik, jeg brænder inderligt for. Jeg føler en stor forpligtigelse til at formidle, og derfor er jeg ligeså meget jeres, som jeg er min egen. Det er jer som læsere, jeg gerne vil i kontakt med, og jeg håber, jeg kan inspirere jer til at udforske nyt musikalsk territorium.

Jeg har stor respekt for Søren, der styrer bloggen, og har gjort det i snart 3 år. Jeg har fulgt hans arbejdsiver efter at fortælle om ny musik. Det var derfor jeg kontaktede ham, og det var sådan at samarbejdet startede. Musik Mig Blidt er nemlig ikke bare en blog, men en musikalsk oase. Jeg håber bare, at jeg kan hjælpe Søren med at udbrede endnu mere spændende musik til jer læsere og lyttere.

Min musiksmag er utrolig bred, og jeg har derfor ikke en musikalsk profil eller genre, som jeg ved ekstra meget om, men ligesom Søren bløder mit hjerte nok mest for melankolien. Terrænet hvor vemodigheden og glæden mødes og blandes, er lige der, hvor jeg befinder mig bedst.

Jeg håber, I vil tage godt imod mig.

Mange venlige hilsener Stinus

Related Posts with Thumbnails

Tags: ,

Leave a Reply