Forbrændingens unikke koncertformat ruller for tredje gang med Bo Madsen, Josefin Öhrn & Dave Allen

28 nov 2017 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Musik Mig Blidt hylder tiltag, som forsøger at fornye koncertformatet, og derfor fortjener Forbrændingens “Suburban Summit” formatet også omtale her på bloggen.

“Suburban Summit” forsøger at bryde med den forudsigelighed, som ofte hersker til koncerter. Det er et format, hvor forskellige kunstnere flytter ind på spillestedet med det formål at forene deres kræfter og skabe noget nyt og unikt sammen – ingen regler, ingen aftaler – bare et blankt stykke papir og et spillested. Publikum ved med andre ord ikke, hvad de får, for artisterne ved ikke, hvad der opstår. Det eneste som ligger fast er, at det hele skal udmønte sig i en slags koncert.

Til første omgang “Suburbian Summit” var det de to herrer Matthew E. White og Teitur, som fik lov at skabe noget unikt sammen. Anden var det Thy Music Collective og ægteparret John Schmersal og Toko Yasuda.

Til denne tredje af slagsen mødes 3 stærke artister: Bo Madsen, Josefin Öhrn & Dave Allen.

De tre artister mødes på Forbrændingen i denne sidste uge i november for at komponere, skrive og øve. Det hele munder ud i en helt unik koncert den 2. december. Billetter kan købes via Forbrændingens hjemmeside. Med sig på scenen har de tre Nils Gröndahl (Under Byen, Kellermensch), Jonas Wetterslev (The Entrepreneurs) og Fredrik Joelson (The Liberation).

Du kan følge med trekløverets kreative proces op til koncerten via Forbrændingens Facebook. 

Herunder kan du blive klogere på hvem Bo Madsen, Josefin Öhrn & Dave Allen er.

Bo Madsen

Bo Madsen er især kendt fra sin tid i det verdenskendte indierock-band Mew, men har på det sidste fokuseret på sin billedkunst, samt på sit naivistiske musik-projekt Turbolens, hvor Bo, med sit band af børn, efter eget udsagn forsøger at finde ind til noget organisk, uperfekt og levende.

Hør Bo Madsens forventninger til samarbejdet og den kreative proces her:

 

Josefin Öhrn

Svenske Josefin Öhrn giver den sædvanligvis som den moderne psych-rocks dronning, når hun optræder med sit band The Liberation. Med en vokal, som trækker referencer til sangerinder som Hope Sandoval, kaster Josefin sig ud i spacede, tranceskabende kompositioner og har en særlig evne til at forsvinde helt ind i musikken. En helt særlig live-oplevelse!

 

Dave Allen

Britiske Dave Allen er, som originalt medlem af post-punkerne Gang Of Four, garant for alt det kantede, stikkende og højtråbende. Side om side med bands som XTC og Talking Heads, havde Gang Of Four sin storhedstid fra sidst i 70’erne og godt op i 80’erne. Dave har siden arbejdet for Beats Music (ja, dem med hovedtelefonerne), Apple Music og North, hvor han skaber digitale strategier for salg af musik, men svinger stadig et ekstremt tight bas!

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Leave a Reply