Far Away From Fiji – What Was Lost (EP)

29 sep 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Kræfterne bag bandet med det pudsige navn Far Away From Fiji tæller Ras­mus Zed­litz (tidligere The Late Parade) og Nico­lai Qvind­b­jerg (tidligere The Late Parade) samt film­ma­ger og trom­mesla­ger Jeppe Kolstrup.

Jeg har dækket bandet ret intensivt her på bloggen fra de dukkede op på min radar for næsten to år siden. Løbende har de spyttet den ene guitarbårne pop-perle ud efter den anden, så der har været god grund til at holde øje med dem!

En gratis EP samlede op på disse og har været tilgængelig et halvt års tid på trioens hjemmeside, og nu er der minsandten endelig igen nyt fra Far Away From Fiji  i form af en ny EP med titlen What Was Lost.

Opskriften er den samme som tidligere. Lo-fi æstetik, vokal pakket ind i blid rumklang, enkle akkorder og melodier, der skærer ind til benet. Og så melankolien og nostalgien, der går hånd i hånd og synes at være inspireret af barndomsminder og refleksioner over en svunden tid.

Det er så forbandet smukt at jeg bliver nødt til at poste alle fire sange fra den nye EP, som kan downloades gratis sammen med den forrige EP med et enkelt tryk på Far Away From Fijis hjemmeside.

Far Away From Fiji – Trust

Trust

Far Away From Fiji – Hesitate

Hesitate

Far Away From Fiji – Keep It Dark

Keep it Dark

Far Away From Fiji – Somewhere

Somewhere

 

Hvis du ikke kender til bandet i forvejen, og kan lide hvad du hører, så husk at fire fantastiske sange fra den gamle selvbtetitlede EP også følger med, når du downloader den nye.

To ældre sange er ikke at finde på nogen af de to EP’er. Men de er også fantastisk smukke, så dem jeg synes ikke du skal snydes for. Derfor kan du høre/downloade de to ældre sange her:

Far Away From Fiji – Built Up Scenery (Download)

Far Away From Fiji – Built Up Scenery

Far Away From Fiji – Cutting Through Fields (Download)

Far Away From Fiji – Cutting Through Fields

 

Synes også lige du skal nyde et lækkert remix fra Ole Bjórn der giver den ultra nostalgiske We Would Be Kings fra første EP et mere elektronisk og upbeat præg:

Far Away From Fiji – We Would Be Kings (Ole Bjórn Remix)

Far Away From Fiji – we_could_be_kings_rmx

FAR AWAY FROM FIJI – WE COULD BE KINGS (rmx by Olebjórn) from Far Away From Fiji on Vimeo.

 

Far Away From Fiji | Home­page

Far Away From Fiji | Face­book

Far Away From Fiji | Blog

Far Away From Fiji | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply