Drøm dig væk med Spacey Kevins nye single “Lonely Tears”

26 aug 2017 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Der er både noget sensuelt velouragtigt, drømmende atmosfærisk og melankolsk over den lyd, Spacey Kevinden på deres single Lonely Tears frembringer gennem de blide synthesizere og guitarstrøg, der blandes smukt med de to herrers vokaler og nynnende antiomkvæd.

Der er også en smule mystik og uhygge at spore under overfladen, eller også er det fordi jeg får kraftige associationer til de synthesizerklange, som kendetegner introen til Twin Peaks. Døm selv.

Under alle omstændigheder har Kevin Spacey fat i den rigtigt lange ende her, og det skal blive spændende at høre næste udspil!

 

Spacey Kevin er en lo-fi popduo, der består af to musikere, som med deres respektive musikalske projekter før har fået opmærksomhed på Musik Mig Blidt: Michael Bjerre (Mai Miyako) og Esben Hansen (Eucrid Elms) fra København.

Projektet startede i 2015 med trommemaskiner, synths og fokus på gode melodier og melankolske tekster. Sangene kredser om ensomhed, desperation og det moderne menneskes jagt efter lykken. De musikalske inspirationer tæller John Maus, New Order og Fleetwood Mac.

Singlen ovenover er i øvrigt andet udspil fra Spacey Kevin. I 2016 udgav de nummeret The New Fever, der brillerer med sprødere guitarriff og delikat saxofon. Lyt til den her:

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply