Double Moon Mirages debutalbum emmer af tostemmig vellyd og romantiske vibrationer

27 maj 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Efter at have turneret rundt i Danmark med Hymns from Nineveh og givet adskillige koncerter i eget navn, er Double Moon Mirage nu ude med deres selvbetitlede debutalbum.

Albummet består af 10 sange, der byder på solid, klassisk sangskrivning i singer-songwriting-genren. Ægteparret Nikolaj og Henriette Paakjærs indfølte vokaler er de dominerende virkememidler, og de er heldigvis glimrende historiefortællere og formidlere af følelser. Parret synger ofte smukt tostemmigt, hvilket tilføjer sangene ekstra kraft og et romantisk touch.

Sangene handler om eksistentialistisk poesi, kærlighed, længsel og erotik og giver associationer til bl.a. Simon and Garfunkel, Leonard Cohen og Serge Gainsbourg. Når jeg lytter til albummet, kommer jeg til at tænke på følelsen af at gå med bare fødder på blødt, fugtigt mos på en sommerdag, hvor det lige har regnet, men hvor solen nu stråler løs. Det er friskt, let og livsbekræftende. Kald mig bare pladderromantisk, men jeg synes faktisk også nærmest, jeg kan høre parrets kærlighed til hinanden igennem dette album. Sangene har således noget simpelt, ægte og ærligt i sig, som fanger mig, og som jeg forestiller mig, at de fleste vil sætte pris på.

Double Moon Mirage udkom d. 25 maj via Gateway Music på alle streamingtjenester og på vinyl.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Leave a Reply