Digster by Musik Mig Blidt

31 aug 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Musik Mig Blidt har indgået et samarbejde med Digster, som er en webside, der udgiver playlister til Spotify og WiMP i alle mulige genrer og til alle lejligheder.

Musik Mig Blidts playliste Digster by Musik Mig Blidt er en del af et nyt koncept på Digster kaldet Digster by Bloggers, hvor en række toneangivende musik- og modeblogs løbende vil opdatere playlisten med deres yndlingsnumre.

For Musik Mig Blidts vedkommende vil jeg selvfølgelig løbende opdatere playlisten med de artister, jeg skriver om på bloggen. Dog vil langt fra alle numre og artister fra bloggen figurere på listen, idet en stor del af det musik jeg skriver om, simpelt hen ikke findes på Spotify, da det er enten for nyt, for undergrund eller kun findes som uofficielle bootlegs. Der er altså stadig al mulig grund til at følge med på bloggen!

Listen vil også løbende blive opdateret med gamle favoritter og nye numre, jeg har forelsket mig i, men som jeg af en eller anden grund ikke får tid og overskud til at give nogle ord med på vejen på bloggen. Der er desværre alt for meget god musik derude, jeg ikke når at skrive om, så playlisten er et godt supplement til dig, der er lige så sulten efter spritnye og ældre musikalske guldkorn som jeg er.

Du kan fremover finde linket til playlisten i kolonnen til højre her på siden i form af en knap, der ser således ud:

Digster By Musik Mig Blidt

Husk at subscribe på playlisten, når du har den åben i Spotify!

Hvis du bruger WiMP, kan du finde et link til WiMP-udgaven af playlisten på Musik Mig Blidts profilside på Digster.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

Leave a Reply