Det skal du høre på Spot Festival 2013

3 maj 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

spot

Spot Festival 2013 løber dags dato af stablen i smilets by Aarhus, og selvom jeg desværre ikke kan være til stede i år, skal det ikke forhindre mig i at komme med mine anbefalinger blandt de mange navne. Here we go:

 

Fredag:

Boho Dancer
Kissaway Trail
Baby In Vain
Den Sorte Skole
HighasaKite
Indians
Broken Twin
Lulu Rouge

Schultz And Forever
So So Echo

 

Lørdag:

Death Valley Sleepers
The White Album
Ice Cream Cathedral
Ásgeir Trausti
Den Sorte Skole
We Were Born Canaries
Cancer
Kirstine Stubbe Teglbjærg
Halasan Bazar

 

Tjek artisterne ud via denne denne playliste. Spotify eller Wimp – vælg selv!

 

Eftersom Den Sorte Skole, We Were Born Canaries og Cancer ikke er at finde på Spotify eller Wimp, får de lidt særskilt omtale.

 

sorte skole

Dj-kollektivet og vinylspecialisterne Den Sorte skole, kendt fra deres brillante koncerter på bl.a. Roskilde Festival frigav fornylig deres Lektion III, der er en fuldstændig virtuos opvisning i samplingteknik og musikalitet. Knap halvanden time varer lektionen og demonstrerer et ekstremt eklektisk musikudvalg bestående af over 10.000 samples fra mere end 250 numre!

Lektion III kan downloades her: http://densorteskole.net/

 

we were born2

We Were Born Canaries er en dreampop-duo bestående af producer Jakob Steen og sangerinde og sangskriver Stine Grøn har debutalbum lige på på trapperne, og første single White Gold er en drømmende lækkerbisken.

Tjek også det medrivende nummer Cold Turkey fra deres selvbetitlede debut-EP fra 2012.

Hør mere på duoens Soundcloud: https://soundcloud.com/wewereborncanaries

 

cancer

Cancer er et ret mystisk band bestående af Nikolaj Manuel Vonsild fra When Saints Go Machine og Kristian Finne Kristensen, der også har sit eget projekt, Chorus Grant.

Udover bandets mærkværdige navn ligger det mystiske også i, at bandet intet har udgivet endnu, og der ligger intet tilgængeligt på soundcloud eller lignende. Jeg har ikke selv set nogen koncerter med dem, men pålidelige kilder siger, at det holder. Så giv dem en chance og få stillet din nysgerrighed!

 

SPOT Dayparty, 3. maj

Kl. 17-21

Spot dayparty

Traditionen tro finder en masse musikarrangementer sted i Aarhus, som er relateret til SPOT, men ikke er en del af det officielle program. Et af dem er SPOT Dayparty, som Musik Mig Blidt yndlingene Navneløs har arrangeret, da de ikke kunne finde sig selv i årets officielle program.

Udover Navneløs selv optræder Schultz and Forever (solo), Maskinvåd og Temple

Arrangementet afvikles på plænen mellem spillestederne Atlas og Voxhall (Vester Allé 15) fredag d. 3. maj fra 17.00 til 21.00 og er gratis.

Alle undtagen Maskinvåd har været omtalt i positive vendinger her på bloggen før, og Maskinvåds dansprogede, halvskramlede, alternative rock er bestemt også et lyt værd.

Temple – Renegade

Renegade FINAL 2

 

Tilbage er bare at sige god Spot Festival!

Related Posts with Thumbnails

Tags:

Leave a Reply