Coma & Kilimanjaro på Beta + vind billetter

2 dec 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Foto: Robert Moses Joyce 

I morgen lørdag den 3. decemeber kan du opleve tyske Coma på Beta på Amager i København. Flere detaljer om arrangementet finder du her. Coma laver musik med udgangspunkt i den elektroniske genre, men er ikke blege for at låne fra bl.a. pop, rave, techno og rock.

Der er tale om ret elegant elektronisk musik, der ofte er dansevenligt, uden at være lalleglad. Det har en naivitet over sig, mens melankolien det meste af tiden bobler under overfladen.

Tjek et par eksempler ud herunder:

Fiction by comalounge

Playground Altona by comalounge

Aiming for dstrctn (with Dillon) by comalounge

Coma skulle være ret fantastiske live. Det er ikke bare laptop og forprogrammeret det hele. Med sig bringer duoen udover den obligatoriske bærbare computer også guitar, synthesizer og mikrofon.

 

Support er danske Kilimanjaro, der bevæger sig i krydsfeltet mellem UK Garage, dubstep og techno. Hvis du synes, det minder en smule om Sekuoia, som jeg fornyligt bloggede om, er det fordi den ene halvdel af Kilimanjaro er Patrick Alexander Bech-Madsen – manden bag Sekuoia.

Det Sejler i Effekter – Muskelhund (Kilimanjaro Remix) by Kilimanjaro

Bajkal EP by Kilimanjaro

I samarbejde med Beta udlover Musik Mig Blidt 1×2 billetter til koncerten. Det eneste du skal gøre, er at skrive en kommentar til dette indlæg, så er du med i lodtrækningen. Vinderen vil blive kontaktet via mail.

 

Coma | Souncloud

Kilimanjaro | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply