Chimes & Bells

25 okt 2010 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »


Jeg har forelsket mig i danske Chimes & Bells. Det har ikke været kærlighed ved første lyt af det nyligt udkomne album, der ganske enkelt har fået titlen Chimes & Bells. Men langsomt og sikkert har frontkvinde Cæcilie Triers dragende og nærmest snigende kompositioner og dybe, mystiske røst fået et solidt greb om mit efterårsramte hjerte. Det var undervejs en lang tog tur fra København til familie besøg i Randers, at det gik op for mig, jeg var solgt!

Cæcilie Trier, der musikalsk set har en klassisk baggrund, er langt fra ny på den danske musikscene. Hun har før slået sine folder i bands som Le Fiasko, Atoi og ikke mindst Choir of Young Believers. Chimes & Bells er Triers soloprojekt i den forstand, at hun selv har skrevet al musik og tekst.

Genremæssigt placerer Chimes & Bells sig et sted mellem støj rock, shoegaze og post-rock. De stærke melodier udfolder sig langsomt og er perfekte som soundtrack til en efterårs gåtur eller til en tog tur, hvor man har lyst til at falde i en trance lignende tilstand med landskabet passerende forbi.

Chimes & Bells  – Reasons (Chimes & Bells, 2010)

02 Reasons

Chimes & Bells – Do The Right (Chimes & Bells, 2010)

05 Do the Right

Chimes & Bells – Stand Still (Into Pieces Of Wood EP, 2009)

Stand Still

The Copenhagen X-sessions har desuden optaget en stemningsfuld mini koncert med Chimes & Bells, som bestemt er værd at bruge en halv time på:


Du kan i øvrigt downloade disse fire live optagelser gratis i mp3 format nederst på siden her

Chimes & Bells | Myspace

Chimes & Bells | Bandbase (stream af Into Pieces Of Wood EP)

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply