Bottled In England

21 jun 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

BASS! Bottled In England er et forholdsvist nyt drum’n’bass/dubstep band, der virkelig giver smæk for bas-skillingen!

De skulle være noget af et kick live med den energiske frontmand Daniel Vognstrup på bas og elektronik og trommeslager August Dyrborg, der bevæger trommestikkerne hurtigere end en kolibris vinger! Her er trommerne altså live, det samme er bassen i øvrigt. Musikken er altså ikke programmeret i samme omfang som ellers er normen i denne genre, og det skaber en mere organisk lydende drum’n’bass og dubstep. Duoens fokus er at skabe en fest, så live spiller de nonstop i ét langt set, så fødderne på publikum aldrig får en chance for at stå stille!

De to er barndomsvenner fra Gentofte, men er nu bosat på Nørrebro i København, hvis undergrundsmiljø har inspireret gruppens rå lyd, foruden selvfølgelig den engelske undergrund – deraf duoens navn.

Bottled in England udkommer med EP’en “Believe the Hype” til august, der indeholder to nye numre – Roots med vokal af Katrine Brocks, titelnummeret Believe the Hype samt et 12 minutter langt mixtape.

Videre til nogle hørerprøver:

Bottled In England – Bombs (Right click to download)

Bottled_in_England_-_Bombs

The Meltdown + Heavy Steps II (live@Rust) by Bottled in England

Scream by Bottled in England

 

Selvom Bottled In England kun har eksisteret ca. et halvt år, har de allerede spillet på bl.a. SPOT Festival, Distortion, flere gange på Rust og er endda booket på Roskilde Festival 2011, hvor de kan fanges TIRSDAG 28. juni, kl. 19:00 på PAVILION JUNIOR.

Til koncerten på Pavillon Junior vil de alliere sig med bl.a. violinisten Tobias Kvæde, rapperen MANKY sangerinden Katrine Brocks. Et oplagt koncertvalg, hvis du kan li’ at gå amok til fed bas musik!

Du kan følge Bottled in England før, under og efter deres koncert på Pavilion Junior i en videoblog på Roskilde festivals hjemmeside.

Tjek flere toner på Bottled In Englands soundcloud. Download er muligt fra deres bandbase profil.

Bottled In England | Bandbase

Bottled in England | Facebook

Bottled In England | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply