Balam Acab spiller i Huset i Magstræde

25 okt 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Jeg ved, jeg er ret sent ude med denne anbefaling, men hvis du bor i København eller omegn og alligevel bare sidder og triller tommelfingre i aften, kan jeg varmt anbefale at tage i Huset i Magstræde kl. 23 og opleve Balam Acab, som i forbindelse med CPH:DOX indbyder til en stemningsmættet og sansebombarderende koncert med visuals leveret af kunstneren Maiya. Jeg har selv købt billet og glæder mig vanvittig meget!

Koncerten koster kun 50 kr. og kan købes her.

Jeg skrev om Balam Acabs debut EP See Birds for over et år siden her på bloggen. Siden kom hans LP Wander/Wonder som med rette har fået meget ros fra anmeldere. Det er en plade, der rammer min smag helt perfekt. At lytte til Balab Acab er som at træde ind i et tredimensionelt lydlandskab, hvor de enkelte delelementer nærmest materialiserer sig foran dig i form af farver, former, og konkrete gengendelige genstande. Det er for mig ekstrem sanselig og smuk oplevelse.

Summen af forvrængede vokal samples, naturlyde, syntetiske beats, sfærisk ambience, knitrende lydtæpper af både digital og organisk karakter samt klassiske instrumenter resulterer i noget af det bedste down-tempo electronica, jeg kan komme i tanke om. Altid med øre for den gode melodi.

Her er et par repræsentative eksempler på Balam Acabs evner som lydmager. Husk at vælge den bedste lydkvalitet!


Stream hele pladen Wander/Wonder herunder, hvis du har Spotify (alternativt er der et link til Balam Acab på den anden streamingtjeneste Wimp i bunden af indlægget):

 

Hvis du ikke bruger Spotify, kan du evt streame hele pladen samlet i denne youtube video:

 

Balam Acab | Facebook

Balam Acab | Spotify

Balam Acab | Wimp

Balam Acab | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply