Avi Buffalo

20 maj 2010 by Søren Lund Korsgaard, 2 Comments »

En god ven, (hvis hjemmeside du kan tjekke ud her) anbefalede mig at tjekke det californiske band Avi Buffalo ud med ordene “her er dit nye yndlingsband”. Han kender åbenbart min smag godt, for allerede fra første lyt var jeg hooked, og siden er min kærlighed til dette bands ungdommelige, naive og samtidig “gamle” lyd bare vokset.

De fire bandmedlemmer er mellem 18-21  år (forsangeren Avigdor Zahner er kun 18 år!) og har mildest talt rigeligt med talent ikke bare i forhold til deres unge alder, men også isoleret herfra. Det er en smule The Shins over dem, og de er da også signet på samme pladeselskab, nemlig Sub Pop. Det selvbetitlede debutalbum udkom for ca. 3 uger siden og er en fornøjelse fra start til slut, fuld af gode melodier og vellyd.

Mest iørefaldende er den solbeskinnede “What’s In It For”

 

Avi Buffalo – What’s In It For

 

Jeg er generelt en sucker for når pige og dreng stemmer i sammen, og det fungerer rigtig godt her:

Avi Buffalo – Where’s Your Dirty Mind

 

Til sidst vil jeg dele den legsyge “Summer Cum” med dig.

Avi Buffalo – Summer Cum

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , ,

2 Comments

 1. Sophia siger:

  Det her er super fedt! Ligesom meget af det andet du præsenterer!

  Vil lige benytte denne lejlighed til at sige tak for nogle af de bedste overspringshandlinger jeg har haft i denne eksamensmåned og bachelor tid :-) Jeg har moret mig gevaldigt med Edward Sharp og hippie musikken f.eks., og tror nok det har reddet mig fra at køre helt i sænk i mine bøger!

  Jeg har en hverdag hvor tit og ofte beskæftiger mig med musik, og betragtede egentlig mig selv som rimelig opdateret, men jeg må sige at du har meget interessant herinde jeg aldrig har hørt om før. Tak for det og bliv endelig ved!
  -Sophia

 2. admin siger:

  Hej Sophia,

  tusind tak for dine pæne ord! Det varmer, at vide at nogle af mine anbefalinger har gjort en forskel for dig og hjulpet dig i den svære eksamenstid :)
  Håber du bliver ved med at kigge forbi fra tid til anden! :)

  Og held og lykke med dine eksamener/bacheloropgave!

  -Søren

Leave a Reply