As Poems Go

9 mar 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Foto: grassdoe.blogspot.dk/

Det vrimler med talentfulde musikere i det danske land. Faktisk har jeg svært ved at følge med her på bloggen i det tempo de popper op. As Poems Go er endnu et eksempel på spirende talent fra undergrunden, nærmere bestemt Sønderborg.

Bandet tæller seks medlemmer, der har spillet sammen siden folkeskolen. De har nu ikke af den grund spillet sammen i evigheder, for aldersmæssigt er de så unge som 20-22 år.

Virkemidlerne er folk’ede vokalharmonier, akustiske elementer og synthesizere. Det lyder lidt som en mildt eksperimenterende og mere psykedelisk version af Fleet Foxes. Tonen er optimistisk og spilleglæden skinner igennem og smitter af på lytteren. Jeg kan lige forestille mig, hvor dejligt det ville være at cykle til de to numre herunder på en klar og solrig forårsdag.

Disse to numre viser potentialet:

 

Jeg synes dog godt, produktionen kunne være mere nærværende. På In The Grass bliver vokalen for distanceret i lydbilledet efter min smag.

As Poems Go arbejder i øjeblikket på indspilning af en EP og planlægning af en sommertour på de danske festivaler og spillesteder.

 

As Poems Go | Soundcloud
As Poems Go | Facebook

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Leave a Reply