Age Of Giants

24 mar 2012 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Age Of Giants spiller til SPOT festival til maj i år. Det fem mand store band fra København spiller en slags krydsning mellem atmosfærisk pop og indie rock og er et charmerende bekendtskab, hvis du spørger mig. Generelt har musikken en varm og melankolsk tone, jeg godt kan lide.

Nummeret Ghost er at finde på debutpladen, som Age Of Giants er i gang med at indspille. Nummeret har klare referencer til solbeskinnet guitarbaseret indie pop/rock.

 

Det lykkedes mig dog også at opstøve flere dejlige stykker musik på Age Of Giants Soundcloud. Her er udtrykket mere drømmende og shoegazer præget med klangflader og rumklang. Jeg kan ikke helt finde ud af, hvilket udtryk jeg bedst kan lide. Dette er bestemt også lækkert! Lyt engang:

 

Til sidst et remix, hvor de elektroniske elementer er mere fremtrædende, og hvor eksotiske vokaler dominerer.

 

Det lyder til at Age Of Giants er ved at finde deres udtryk. Jeg glæder mig til at høre, hvad det udmunder i på debut LP’en i den nære fremtid.

Du kan lytte til mere Age Of Giants via de digitale platforme, jeg har linket til i bunden af indlægget. En stor del af det kan downloades gratis.

 

Age Of Giants | Facebook

Age Of Giants | Soundcloud

Age Of Giants | Bandcamp

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply