∆T∆TIK∆

19 okt 2012 by Søren Lund Korsgaard, 2 Comments »

Foto: Jerry Uelsmann

Massive Attcaks Teardrop er et sindssygt fedt nummer, som nærmest er umuligt at forbedre. ∆T∆TIK∆ gør dog et særdeles hæderligt forsøg. I hvert fald er det et friskt pust til et nummer, de fleste har hørt et utal af gange.

Nummeret kombinerer det blide med det hårde. Det starter med den velkendte hjertebanken, der overtages af en pulserende bas. Vokalen, som vi kender den, gør sin entré, hvorefter der introduceres en synth, der går over i en lille loopende sidemelodi. Dertil er der tilsat en masse effekter (f.eks. en buldrende tromme i sidste halvdel), der alle er velvalgte og blender fint ind med det overordnede lydbillede.

Dejligt med en frisk og kompetent fortolkning af denne klassiker. Hvad synes du?

 

∆T∆TIK∆ står også bag et remix af Kyla La Granges To Be Born. Det domineres af en lignende pulserende bas og små rumklingende effekter. Klimakset ved omkring 4.40 fungerer optimalt! Efter en stille passage, hvor Kyla La Granges vokal har stået alene et stykke tid, kun bakket op af svævende, lavmælte, sfæriske toner brydes “stilheden” af en nærmest aggressiv bas, hårdtslående beats og maks skrue på synths. Meget bombastisk afslutning!

 

∆T∆TIK∆ | Soundcloud

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

2 Comments

  1. Wimc siger:

    Mega dejligt nummer, den er ∆T∆TIK∆ sluppet godt fra. Det er ellers en tung opgave at pille ved så stor en klassiker som Teardrops.

  2. admin siger:

    Ja, den er “farlig” at pille ved. Men det virker i det her tilfælde :)

Leave a Reply