Vind billetter til koncert med Bonne nuit Johnny i Brønshøj Vandtårn

27 apr 2019 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Jeg har været nysgerrig på koncerter i Brønshøj Vandtårn, siden jeg læste, at en af mine klare favoritter på dansk jord, Lowly, indspillede sit netop udkomne album i den katedrallignende betonbygning og afsluttede indspilningerne med to udsolgte koncerter i vandtårnet. Det mere ukendte band Bonne nuit Johnny indspillede også sit debutalbum i vandtårnet og giver nu koncert samme sted d. 11 maj – en gylden mulighed for både at opleve vandtårnets ekstreme rumklang og specielle stemning, samt stifte bekendtskab med et, efter min mening, overset band herhjemme. Og så kan du endda vinder billetter til koncerten (læs hvordan til sidst i artiklen)!

Bonne nuit Johnny er en kvartet bestående af Marco Egeberg, Nicoline Egeberg og Dennis Tuomi og ikke mindst frontmand, Rasmus Brix, der skriver både tekst og musik. Tidligere har Rasmus Brix optrådt under sit eget navn, og Musik Mig Blidt håndplukkede ham til at spille til Musik Mig Blidt præsenterer vol. 4 tilbage i 2016. En smuk oplevelse at høre live, skulle jeg hilse at sige!

Britiske Ben Howard er nok det navn, der umiddelbart, kommer tættest på, hvis jeg skal sammenligne Bonne nuit Johnny’s musikalske udtryk med noget. Musikken er dvælende, mørk og refleksionsindbydende med bl.a. hypnotiserende guitarfigurer, dybt brummende basklange og Rasmus Brix’ næsten messende vokal. Sidste år udkom debutalbummet Wig, der snildt kunne være endt på min liste over de bedste danske udgivelser fra 2018, hvis jeg havde valgt at publicere en sådan. Udnyttelsen af den storladne rumklang i Vandtårnet er meget tydelig og særdeles effektfuld på pladens 7 numre og bidrager i mine ører til, at musikkens iboende ensomhed får en ekstra dyb dimension. Hør selv om du kan fornemme, hvad jeg mener:

I denne musikvideo, som er optaget i Brønshøj Vandtårn, kan du få en fornemmelse for rummets smukke, dramatiske arkitektur, samt hvordan Bonne nuit Johnny’s lyd vil tage sig ud i rummet:

Vind billetter!

Musik Mig Blidt har fået lov at udlodde 5×2 billetter til koncerten d. 11.maj i Brønshøj Vandtårn. For at deltage i lodtrækningen skal du smide en kommentar på opslaget på enten Facebook, Twitter eller Instagram senest kl. 21, d. 9. maj. Vinderne kontaktes umiddelbart derefter.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

Leave a Reply