Videopremiere: The Oceans – My Copenhagen Love

28 maj 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

The Oceans er klar med musikvideoen til deres energiske single My Copenhagen Love, der udkom i fredags. Videoen er instrueret, filmet og klippet af duoen selv og byder på rastløs og rodløs storbystemning.

My Copenhagen Love handler i følge bandet selv “om en søgen og jagten efter noget mere. Noget man ikke ved, hvad er. Drømmen, pigen eller stedet man vil være. Den handler om ikke at være tilfreds med, hvor man er, fordi man vil mere. Man SKAL mere. Men man kan ikke finde det, ligegyldigt hvor meget man vader op og ned af gader. Det ligger dog derude, og en dag vil det lykkes.”

 

My Copenhagen Love er The Oceans anden single. For et års tid siden udgav de den mere tilbagelænede og drømmende So Long, som du kan høre herunder:

The Oceans dyrker en støjrock-poppet lyd præget af støjende guitarer, insisterende beats og fængslende melodier. Duoen bestående af Dan Joe & Linus Valdemar er baseret i København og har eksisteret siden november 2014.

Duoen udgiver den 20. August EP I, som er en del af en dilogi, hvor EP II udkommer i starten af 2019. De to EP’er er cremen af det sangskrivningsarbejde, duoen har lagt vægt på siden begyndelsen.

Related Posts with Thumbnails

Tags:

Leave a Reply