Slap nu af! vol. 4

4 nov 2013 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Vladimir Kush7

Artwork: Vladimir Kush

Slap nu af! er en serie play­li­ster, hvor jeg slår et slag for at trække stik­ket ud, stå af ræset, om ikke andet for en stund, og hen­give sig til en følelse af slo­w­mo­tion, rela­tiv men­tal stil­stand, dag­drøm­meri, ren­dyr­ket eska­pisme eller deci­de­ret meditation.

I min evige jagen efter nye musi­kal­ske guld­korn rundt omkring på net­tet og sær­ligt på soundcloud, pop­per der mange nye dyg­tige, ukendte kunst­nere op på min radar, og i denne jagt væl­ger jeg løbende kunst­nere ud spe­ci­fikt til denne afstressende serie.  Fokus­set rent gen­re­mæs­sigt vil være domi­ne­ret af chil­lede, drøm­mende elek­tro­ni­ske toner, men også sho­e­gaze, ambi­ent og ny-klassisk instru­men­tal musik vil være repræsenteret.

En betrag­te­lig del af arti­sterne rum­ste­rer sta­dig i under­grun­den og kan der­for ikke fin­des på strea­m­ingtje­ne­sterne eller iTu­nes, og hvis de gør, er det ikke sik­kert, at det spe­ci­fikke num­mer gør, fordi det enten ikke officielt er udgivet endnu, er en demo eller et uofficielt remix. Så vær­sgo at læne dig til­bage og slappe af med guld­korn fra undergrunden!

Endnu engang finder vi i feltet en del danske artister. Ukendt Under Andet Navn åbner playlisten med den smukke Newton. Furns er er repræsenteret med to numre  i form af Sparks – et lækkert gyngende groovy nummer samt den sommerchillede Haunt MeBoolean Cargo har en ny EP ude, hvor den drømmende, melankolske og næsten Apparat’ske Found er hentet fra. Kirsten Stubbe Teglbjærgs fine poetiske Drømmenes lyd er blevet remixet på lækreste vis af landsmanden Aebeloe – taget fra den spritnye Hamsifte remix-EP. sSdst men ikke mindst har vi Bjørn Alexander Gøtzsche Langes Flag White projekt med nummeret Yosemite. Et rumklangssmukt og synthglitrende nummer, der endnu engang lover godt for en forhåbentlig snarlig udgivelse.  

 

Trackliste:

1. Ukendt Under andet navn – Newton
2. Kyson – Ocean Tides (Andrea remix)
3. Furns – Sparks
4. Boolean Cargo – Found (feat. Shelby)
5. Tin Gardens – Alt-J (Tim Gardens remix)
6. Tin Gardens – Deep Sea
7. S O H N – The Wheel (Employee Of The Year Remix)
8. Furns – Haunt Me
9. Pale – Rundown
10. Pale – Two Wrongs
11. Symmetry – The Hunt
12. Steffaloo – You’re Not There (Produced by Stumbleine)
13. Benoît Pioulard – After Hours (duet with Nico Cox, posted on the occasion of Lou Reed’s death)
14. Shalom – Friends (MSSSS)
15. Cartoon Therapy – Moving On
16. Stwo – Quiet Life
17. Stwo – Virgo (ft. Shay Lia)
18. Public Service Broadcasting (PSBHQ) – Theme From PSB (Fold’s Technicolour Remix)
19. Spaceman – Gift
20. Kirstine Stubbe Teglbjærg – Drømmenes Lyd (Aebeloe Remix)
21. Flag White – Yosemite
22. Gem Club – Polly
23. Gem Club – Hypericum

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply