PRUNES debutnummer er catchy, drømmende synth-pop

10 maj 2017 by Sasja Melgaard Lassen, No Comments »

PRUNES er en duo bestående Mike Wind og Nichlas Krue, der med kun ét nummer tilgængeligt har gjort sig positivt bemærkede – og det nok til at det kaster et dedikeret indlæg af sig her på Musik Mig Blidt.

PRUNES udgav i november sidste år singlen I’ve Got To Try, som bl.a. var en af ugens kanoner i KarriereKanonen og med på musikmigblidts guldkorn fra februar. Singlen er super catchy uden at blive decideret kommerciel, og bæres frem af diffuse synths, elektroniske trommer og lette melodier, der langsomt bygges op og udvikler sig i et lækkert drømmende og halvpsykedelisk univers. Den falset-agtige vokal, måden hvorpå den er indhyllet i effekter samt teksten, der bl.a. lyder “I wanna bring that touch to your skin, turn you on”, gør nummeret enormt pirrende og forførende at lytte til.

Pr begyndte deres band for et år siden, og i foråret var de i L.A. for at arbejde med musikken. Der mødte de Sune Wagner (Psyched Up Janis og Raveonettes), der har været med til at hjælpe bandet på vej. Debutnummeret er derfor en rigtig spændende teaser for, hvad vi kan forvente os af talentfulde PRUNES i fremtiden. De er helt sikkert værd at holde øje med både på Facebook og Soundcloud.

Kan du ikke vente, kan PRUNES opleves live i Pumpehusets Byhave torsdag den 18. maj sammen med et andet lovende projekt – den kosmiske techno-pop gruppe We Are The Way For The Cosmos To Know Itself, som Musik Mig Blidt første gang satte fokus på og bragte et interview med for fire siden og som for nylig endelig er begyndt at røre på sig igen på udgivelsesniveau.

Lyt selv til Prunes’ I’ve Got To Try:

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply