Marshall Cecil udgiver ny fængende single

25 maj 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Københavnske Marshall Cecil var et af de nye bands, som imponerede mig mest på den nyligt overståede SPOT Festival i Aarhus. Forsanger Daniel Abraham leverede en flabet og overbevisende performance, og bandets øvrige medlemmer virkede meget velsammenspillede. I dag smider de en ny single på gaden, og den holder 100 %. Titlen er Visualizations, og sangen følger stilmæssigt i sporet på de foregående singler med en ret unik formel, hvor atmosfærisk artpop møder hip-hop, rock, r’n’b, og hvor der generelt er en legesyg omgang med genrer og vokalmanipulationer. Denne gang er udtrykket dog mindre kontrastfyldt og lidt mere direkte poppet end på tidligere singler.

Visualizations er en sang om at overgive sig til kærlighedens stormagt. Det er en sang om at turde lade sig falde – og om at finde styrke i sårbarheden og skrøbeligheden af dette… Et opgør med selvkontrol”, udtaler forsanger og primær sangskriver Daniel Abraham.

Marshall Cecil har på kort tid skabt en del hype i musikdanmark, og er udover den førnævnte optræden på SPOT Festival booket til årets Roskilde Festival samt den norske By:Larm Festival. Bandet har også netop annonceret deres første mini DK-tour i landets tre største byer. Touren foregår i efteråret og ser således ud:

  • 26.09.2018: Posten, Odense
  • 27.09.2018: Tape, Aarhus.
  • 28.09.2018: Hotel Cecil, København
Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

Leave a Reply