Lynkonkurrence: Vind billetter til Bon Ivers efterårskoncert i Royal Arena!

14 jul 2018 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

Bon Ivers debutalbum For Emma, Forever Ago er en klassiker hos Musik Mig Blidt. Intet mindre. Der kan gå langt i mellem jeg sætter albummet på, men når jeg gør, er det som at møde en gammel ven igen.

Albummet er ganske vist meget melankolsk og emmer af ensomhed og isolation. Men det besidder samtidig en styrke, som betyder, at det aldrig bliver selvynkende. Effekten er trods det hjerteskærende indhold intim og trøstende, som at sidde tæt på en tændt kamin, hvor man nyder at blive skånet fra den isnende kulde udenfor. Siden debutalbummet har hovedarkitekten bag Bon Iver, Justin Vernon, tilføjet et band og er generelt gået i mere eksperimenterende og elektroniske retninger, dog uden at at miste den stærke, refleksive og melankolske kerne i musikken.

Til efteråret, nærmere bestemt den 28. oktober, giver Bon Iver koncert i Royal Arena i København. Det er den første indendørs koncert i seks år (!), så jeg tænker der må være nogle sultne fans derude!

I den forbindelse har jeg den store fornøjelse at kunne udlodde 1×2 billetter i en konkurrence. Alt hvad du skal gøre for at deltage er at hoppe over på Musik Mig Blidts facebookside eller instagramprofil og smide en kommentar i konkurrenceopslaget, så deltager du i lodtrækningen!

Konkurrencen løber i 36 timer, så deadline for deltagelse er søndag d. 15. juli kl. 22.00. Vinderen bliver kontaktet umiddelbart efter deadline.

Køb evt. billetter her.

Lyt til nogle af mine personlige Bon Iver favoritter herunder:

Related Posts with Thumbnails

Tags: , ,

Leave a Reply