Guldkorn marts 2014

16 apr 2014 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

khali-may43222323

Der er så sinds­sygt meget fedt musik der­ude, jeg gerne vil dele med jer. Aller­helst ville jeg gerne knytte en fortjent kom­men­tar til hver kunst­ner eller track, men pga. tids­nød, er det desværre ikke muligt. Jeg er kun én mand og den gode musik strøm­mer ind endeløst.

Der­for er Guld­korns­se­rien et til­tag på Musik Mig Blidt, hvor jeg prø­ver at samle op på de stær­ke­ste styk­ker musik, jeg har opda­get i den for­gangne måned. Al den musik hvor det ville være en skam, hvis det gik din næse forbi — guld­korn. Meget af det er spl­in­ter­nyt, en del er næsen nyt og noget er lidt ældre, men med en for­mod­ning om, at det med god sand­syn­lig­hed alli­ge­vel ikke er noget, du ken­der (god musik bli­ver som bekendt aldrig for gammelt).

Det fede ved soundcloudplatformen er, at det tit er stedet hvor kunstnere og pladeselskaber lægger musik op før det får en officiel udgivelse. I andre tilfælde er der tale om numre, der aldrig får en officiel udgivelse.

Følgende numre findes pt. kun på Soundcloud (dvs. f.eks. ikke på Spotify og WiMP) og er i den forstand eksklusive: Grand CourriersRejoiceBjörn KleinhenzDaunty DirgesHundredsRabbits On The Roof (DNKL Remix), Slow Club‘s Tears Of Joy, Fura‘s Poems of The PastTomas Barfods True To You (feat. Gruff Rhys), og Old Amica‘s Old Oaken Pond.

Udover Tomas Barfod, som giver en forsmag på en kommende single i forbindelse med Record Store Day den 19. april (og er at finde på LP’en Love Me, der udkommer den 9. juni på det prestigefulde pladeselskab Secretly Canadian ) finder vi fem andre danske kunstnere på listen. Gabriel med fornem dansksproget elektro-artpop, Sekuoia der udgiver nummeret Nothing i en remastered version (findes på den nyligt remastered og genudgivet EP Trips), Dad Rocks! med den smittende Peers fra det stærkt anbefalelsesværdige album Year Of The Flesh samt De Underjordiske, som jeg har skrevet meget mere om her: http://www.musikmigblidt.dk/de-underjordiske.html.

Sidst men ikke mindst finder du også Er De Sjældnes poetisk smukke Kære Drømmetyder fra det nyligt udgivne album Olé Olé

 Trackliste:

1. Kishi Bashi – Philosophize In It! Chemicalize With It!
2. Baby Guru – We Need Some Space
3. Timber Timbre – Hot Dreams
4. Conner Youngblood – Confidence
5. Douglas Dare – Nile
6. Björn Kleinhenz – Daunty Dirges
7. De Underjordiske – Trold
8. Sekuoia – Nothing (Remastered Version)
9. Gabriel -Gabriel
10. Fura – Poems of the past
11. Mac DeMarco – Brother
12. Old Amica – Old Oaken Pond
13. Er De Sjældne – Kære Drømmetyder
14. Slow Club – Tears Of Joy
15. Dad Rocks! – Peers
16. Hundreds – Rabbits On The Roof (DNKL Remix)
17. Alice Boman – What
18. Nick Mulvey – Cucurucu
19. Yumi Zouma – It Feels Good To Be Around You (feat. Air France)
20. Grand Courriers – Rejoice
21. Tomas Barfod – True To You (feat. Gruff Rhys)
22. Quick Quick Obey – Hold Your Breath (Single Edit)

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply