Guldkorn juli 2014

19 aug 2014 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

tumblr_mltpqwj6zE1qjbnsxo1_500

Artwork: http://penabranca.tumblr.com/

Musik Mig Blidt er netop kommet hjem fra ferie, så derfor får du lidt forsinket mine største musikopdagelser fra juli måned. Som altid er listen en alsidig affære, der bl.a. byder på mystificerende smuk nyklassisk musik fra A Winged Victory for the Sullen, en længeventet ny sang fra den unge lofi-specialist Foxes In Fiction, to superoptimistisk sommerhymner fra Generationals og Phox og en række electro-synthpop-perler fra Club Kuru, Chrome Sparks, Astronauts, Etc., Glass Animals, Odesza samt Moby i et nærmest orgasmisk glitrende remix fra yndlingen Maps.

Fra den hjemlige front finder vi på listen de turnéflittige Folkeklubben, der er klar med et smuglyt fra deres kommede plade med den nationalglade titel Danmarksfilm, Palace Winter debuterer med det lækre og ekstremt kørevenlige pop/rock nummer Time Machine, singer-Songwriteren The New Spring er klar med en ny magisk single med titlen The Hours Of The Day og endelig har Nanomes übermelankolske sang To The Woods, som jeg tidligere har dækket på bloggen, fået en udmærket coverversion af den tyske duo Go Astray.

 

Trackliste:

1. A Winged Victory for the Sullen – Atomos VI
2. Movement – Like Lust
3. The Acid – Animal
4. Sea Change – Bridges
5. Nanome – To The Woods (Go Astray cover)
6. Foxes in Fiction – Shadow’s Song
7. The New Spring – The Hours Of The Day
8. Generationals – Gold Silver Diamond
9. Folkeklubben – Vågn Op
10. Madeaux ft. Fifi Rong – Chakra
11. Possimiste – Wanderer
12. Club Kuru – Seesaw
13. Moby – Almost Home (Maps Remix)
14. Astronauts, etc. – Fuss
15. Chrome Sparks – Losing U
16. Glass Animals – Gooey
17. Phox – Kingfisher
18. Palace Winter – Time Machine
19. Odesza – Memories That You Call (feat. Monsoonsiren)
20. Lia Ices – Thousand Eyes
21. Pale Seas – Evil is Always One Step Behind

 


Om Gukornsserien

I erkendelsen af, at jeg ikke kan nå at skrive særskilt om al den gode nye musik, der løbende udkommer, er Guld­korns­se­rien et til­tag på Musik Mig Blidt, hvor jeg prø­ver at samle op på de stær­ke­ste styk­ker musik, jeg har opda­get i den for­gangne måned. Al den musik hvor det ville være en skam, hvis det gik din næse forbi — guld­korn. Meget af det er spl­in­ter­nyt, en del er næsten nyt og noget er lidt ældre, men med en for­mod­ning om, at det med god sand­syn­lig­hed alli­ge­vel ikke er noget, du ken­der (god musik bli­ver som bekendt aldrig for gammelt).

Det fede ved soundcloud­p­lat­for­men er, at det tit er ste­det hvor kunst­nere og pla­de­sel­ska­ber læg­ger musik op før det får en offi­ciel udgi­velse. I andre til­fælde er der tale om numre, der aldrig får en offi­ciel udgivelse.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply