Edward Sharpe & the Magnetic Zeros + live session

16 mar 2010 by Søren Lund Korsgaard, 2 Comments »

Hvis du synes Edward Shar­pe & the Mag­ne­tic Zeros lig­ner en folk hip­pi­er, er du ikke helt galt på den. I hvert fald ikke, hvis man skal døm­me efter kol­lek­ti­vets live ses­sion hos Spin­ner Inter­face, hvor deres spil­leg­læ­de og lidt gak­ke­de stil i den grad smit­ter af. Jeg fik i hvert fald adskil­li­ge smil på læben ale­ne under før­ste num­mer Home.

I den­ne ses­sion bevi­ser det 10 mand sto­re band vir­ke­lig, at de et for­mi­da­belt live band! Så skynd dig at se hele ses­sio­nen, der består af 4 san­ge plus et inter­view her.

Albumver­sio­nen af Home kan du høre her:

Edward Shar­pe & the Mag­ne­tic Zeros — Home

[audio:http://www.musikmigblidt.dk/wp-content/uploads/2010/03/06-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-home-kouala.mp3|titles=06-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-home-kouala]

Num­me­ret er fra debutal­bum­met Up From Here fra sid­ste år. Jeg er også ble­vet sær­ligt glad for num­me­ret Desert Song, der viser ban­det fra en anden side end den hyg­ge­li­ge lej­r­båls­stem­ning. Desert Song er et flot og episk num­mer, hvor det inti­me er erstat­tet af en lyd med høje­re til loftet.

Edward Shar­pe & the Mag­ne­tic Zeros — Desert Song

[audio:http://www.musikmigblidt.dk/wp-content/uploads/2010/03/07-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-desert_song-kouala.mp3|titles=07-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-desert_song-kouala]
Mys­pa­ce | Edward Shar­pe & the Mag­ne­tic Zeros

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

2 Comments

 1. Kristian siger:

  Hey!

  Så lige du hav­de postet link til din blok et sted på last.fm =)

  De er jo så sinds­sygt fede!

  Hvis du ikke har set det så er de igang med at lave en 12 parts musikfilm.
  Part 1 og 2 er ude allerede…

  http://vimeo.com/4894006 — Part 1
  http://vimeo.com/7811853 — Part 2

 2. admin siger:

  Hej Kri­sti­an, tak for din kom­men­tar! Ja, jeg synes også de er for fede! 

  Hav­de godt lagt mær­ke til de meget inter­es­san­te video­er på deres mys­pa­ce, men hav­de ikke bidt mær­ke i at de er en del af en 12 parts musik­film. Tak for tippet :)

  Spæn­den­de kon­cept, og kva­li­te­ten af de før­ste to dele er jo skyhøj! Glæ­der mig til at “føl­ge med” i de kom­men­de afsnit :)

Leave a Reply

Follow Me!

Follow Me! Follow Me! Follow Me! Follow Me!