Edward Sharpe & the Magnetic Zeros + live session

16 mar 2010 by Søren Lund Korsgaard, 2 Comments »

Hvis du synes Edward Sharpe & the Magnetic Zeros ligner en folk hippier, er du ikke helt galt på den. I hvert fald ikke, hvis man skal dømme efter kollektivets live session hos Spinner Interface, hvor deres spilleglæde og lidt gakkede stil i den grad smitter af. Jeg fik i hvert fald adskillige smil på læben alene under første nummer Home.

I denne session beviser det 10 mand store band virkelig, at de et formidabelt live band! Så skynd dig at se hele sessionen, der består af 4 sange plus et interview her.

Albumversionen af Home kan du høre her:

Edward Sharpe & the Magnetic Zeros – Home

[audio:http://www.musikmigblidt.dk/wp-content/uploads/2010/03/06-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-home-kouala.mp3|titles=06-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-home-kouala]

Nummeret er fra debutalbummet Up From Here fra sidste år. Jeg er også blevet særligt glad for nummeret Desert Song, der viser bandet fra en anden side end den hyggelige lejrbålsstemning. Desert Song er et flot og episk nummer, hvor det intime er erstattet af en lyd med højere til loftet.

Edward Sharpe & the Magnetic Zeros – Desert Song

[audio:http://www.musikmigblidt.dk/wp-content/uploads/2010/03/07-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-desert_song-kouala.mp3|titles=07-edward_sharpe_and_the_magnetic_zeros-desert_song-kouala]
Myspace | Edward Sharpe & the Magnetic Zeros

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , ,

2 Comments

 1. Kristian siger:

  Hey!

  Så lige du havde postet link til din blok et sted på last.fm =)

  De er jo så sindssygt fede!

  Hvis du ikke har set det så er de igang med at lave en 12 parts musikfilm.
  Part 1 og 2 er ude allerede…

  http://vimeo.com/4894006 – Part 1
  http://vimeo.com/7811853 – Part 2

 2. admin siger:

  Hej Kristian, tak for din kommentar! Ja, jeg synes også de er for fede!

  Havde godt lagt mærke til de meget interessante videoer på deres myspace, men havde ikke bidt mærke i at de er en del af en 12 parts musikfilm. Tak for tippet :)

  Spændende koncept, og kvaliteten af de første to dele er jo skyhøj! Glæder mig til at “følge med” i de kommende afsnit :)

Leave a Reply