Alex Cameron – She’s Mine

1 jun 2016 by Sabine Andersen, No Comments »

11080925_1047053068656819_6426703302935226097_n

She’s Mine er første solo-single fra den australske musiker Alex Cameron, der også er kendt fra det elektroniske band Seekae. Som solo-artist har Alex Cameron bevæget sig i en mere dansevenlig retning, og She’s Mine er som taget ud af et soundtrack til 80’ernes mange dansefilm – tænk Flashdance og Fame. Singlen har den der repetitive rytme, der giver én lyst til bare at space ud og give den max gas på dansegulvet og “dance like nobody’s watching.”

 

Sangen er enormt smittende og afhængighedsskabende, og jeg har haft sangen på repeat ad flere omgange. Ovenpå de ekstremt stramt programmerede beats krydrer Cameron beatet med gamle keyboardlyde, som bare gør, at sangen får et ekstra skud lækker 80’er nostalgi, der taler direkte til min kærlighed for musikken fra årtiet. Udover at melodien er vanedannnende, så er teksten og Camerons vokal enormt dragende. Han synger nærmest som en folkeforfører, der vil tryllebinde folk: “It’s just water/ Taste it/I promise”, som han messende gentager igennem hele sangen. Det er, som om han lokker lytteren til at drikke af hans trylledrik, og jeg har helt klart taget en stor slurk.

 

Alex Cameron er en australsk musiker og entertainer fra Sidney, der tidligere har slået sine folder i det elektroniske band Seekae, som har tre albums og en ep bag sig. Seekae er blandt andet blevet beskrevet med rosende ord i især britiske medier som The Guardian, som også har skrevet positivt om Alex Camerons soloprojekt. Herhjemme er både Seekae og Alex Cameron et ret ubeskrevet blad. Men She’s Mine har fået lidt spilletid i Debut på P6 Beat, og jeg kan kun forestille mig, at jo flere, der hører Camerons vanedannede 80’er electro-pop, jo flere fans får han i Danmark. Og det vil forhåbentlig gøre, at han kommer forbi, næste gang han er på turné. På sin nuværende turné, som løber henover sommeren, er der nemlig ikke blevet plads til Danmark. Og det er ærgerligt, da Cameron har et ry for at være noget af en showman på scenen.

Videoen til She’s Mine er instrueret af James Pillion, og viser en dansende Alex Cameron klædt i jeans, læderjakke og sneakers foran en gammel bil med en skyline af en udefinerbar og dyster storby i baggrunden. Den nærmest maniske Cameron virker meget karikeret, og det er svært at afgøre, om Cameron tager sig selv ultra-seriøst, eller om han i virkeligheden bare fjoller rundt. Det må du selv afgøre.

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , ,

Leave a Reply