A Winged Victory For The Sullen

19 sep 2011 by Søren Lund Korsgaard, No Comments »

A Winged Victory For The Sullen er et samarbejde mellem Dustin O’Halloran og Stars Of The Lid’s Adam Wiltzie. Begge herrer har ekseleret indenfor den ambiente og moderne klassiske genre. Nu har de samlet kræfterne, og resultatet er et virkelig smukt værk, perfekt egnet til de stunder, hvor du bare vil hive stikket ud og fylde hovedet med musikalsk stilhed og tankevandring.

Makkerparret ønskede et store rums akustik og voluminøse lyd, som de fandt i den berømte Grünewald Kirke i Berlin. Det meste af albummet er optaget i de sene nattetimer i denne kirke. For at opnå en mere autentisk lyd valgte duoen bl.a. under optagelserne at anvende instrumenter som valdhorn, bassuner, et Imperial Bösendorfer-klaver fra 1950′erne samt strygere – som senere blev tilføjet i de legendariske DDR-radiostudier i Østberlin.

Du kan forvente et album, hvor rumfornemmelse og atmosfærisk melankoli, til tider udmøntet  i en decideret følelese af tab og sorg, spiller hovedrollerne.

Requiem For The Static King part 1  er lavet til minde om Mark Linkous (Sparklehorse), der tog livet af sig selv sidste år og som Adam Wiltzie i øvrigt tidligere havde været på tour med. Sorgen er således særligt nærværende i dette rørende nummer samt efterfølgeren Requiem For The Static King part 2. 

A Winged Victory For The Sullen – Requiem For The Static King Part One by erasedtapes

 

 

En anden favorit er er Steep Hills Of Vicodin Tears

A Winged Victory For The Sullen – Steep Hills Of Vicodin Tears by erasedtapes

 

Pladen udkom 9. september på Erased Tapes, hvor du kan få en gratis plakat med ved køb af cd eller vinyl

Kan også fås via: BOOMKAT | AMAZON | iTunes

 

A Winged Victory For The Sullen | Facebook

 

Related Posts with Thumbnails

Tags: , , , , , , , , ,

Leave a Reply